Догляд за шкірою взимку

7idzruipzio

Привіт! Пам’ятаєте, я казала про невластивий мені текст? Я не хочу коли-небудь називатися beauty-блогером, але ж це особистий блог-щоденник. Тож я подумала, що можу сміливо ділитися своїм усім.

Зима — це час красивий, але складний в усіх сенсах. Тут і снігопади, й ожеледиця, десять светрів і колготи під джинсами, постійно холодний чай і суха шкіра. Суха до жахів, лущиться і виглядає вкрай негарно. Я вже давно шукаю дієві засоби від цієї проблеми, але ви підкажіть мені, якщо такий знаєте!

Сьогодні розкажу про найдоступніші, дешеві методи, які рятують мою шкіру. А раптом вам згодиться?

yrgkx6y1vpu

Дитячий крем

Я знаю, що це елементарно. Не треба мені про це нагадувати, ок? Але постійне зволоження шкіри — запорука молодості і свіжості. Що вже говорити про якесь сезонне пересушення? Дитячий зволожуючий крем – найкраще для цього. У мене він має дуже легку і приємну текстуру, не жирний, не залишає неприємних відчуттів після використання, не липкий. Руки у мене сухі майже постійно, не тільки взимку, тож закупаю я дитячий крем пачками і ношу у кожній кишені.

 

Помада

Я дуже люблю помади. Кольорові, прозорі, гігієнічні. Губи — це таки дуже важлива частина обличчя, погодьтеся? Я фарбую губи, як тільки відчую найменшу сухість. Потріскана шкіра — це річ не дуже естетична. Дивно, але я досі не маю темних відтінків в колекції, а серед улюблених нюдова Dior.

0gdbu-lkl28

Міцелярка та тонік

У мене ці двоє від Garnier. Рожева версія вже підходить до кінця, тож вирішила спробувати Dr.Sante. Міцелярку завжди змиваю, а тонік наношу як базу під макіяж. Але не завжди. Лише тоді, коли є почервоніння або висипи. Тонік заспокоє шкіру ідеально. І, так, тонікам з спиртом я категорично відмовляю. Хочу спробувати жовту міцелярку з олією. Варто?

ty52b8knvd8

Вмивання

Гель для вмивання

8xaepl2ganq

La Roche-Posay. Lipikar gel lavant. Дуже люблю-люблю. Відчуття чудесні, ефекту панди немає, підходить для немовлят. Чергую з пінкою. Хочу спробувати лінійку для проблемної шкіри. Розкажете, якщо вже маєте враження?

Пінка для вмивання

uqwd6mdsvec

Закінчується огіркова від Dr.Sante. Пригледіла собі новеньку від Natura Siberica. Чула багато хороших відгуків, тепер залишилося перевірити. Після пінки/гелю/скрабу обов’язково зволожую шкіру дитячим або нічним зволожуючим кремом. Поки в пошуках останнього, бо останній від NIVEA “не зайшов”. Порадите?

Скраб

zhpaqqbzgk4

Хворіти майже 2 місяці — це потребувати різних скрабиків. Шкіра лущиться ще більше. У мене пілінг від Natura Siberica. Дуже ніжний і приємний на дотик, а ще чудовий ледь вловимий аромат. Використовую двічі на тиждень.

Знаю, що трохи затримую тексти, але свята закінчились. Почалась робота і потік нових ідей. Не збираюся його зупиняти, а навіть навпаки! Вас протягом кількох місяців чекає дещо неймовірне! Поділюсь секретом — блог PPie відкриє кілька нових напрямів і стане справжнім цехом натхнення! Робота кипить, а я в повному захваті їй у цьому допомагаю.